Valorant aim geliştirme yöntemleri 2020

Valorant aim geliştirme yöntemleri 2020

 Valorant aim geliştirme yöntemleri 2020

Son zamanlarda çıkı yapan Valorant, ülkemizde oldukça popüler bir hale geldi. Bu popülerlik o kadar büyüdü ki, CS:GO ile bile kafa tutacak seviyeye erişmeye başladı. Oyun bu kadar popüler olunca elbette ki oyunda aim geliştirme konusunda sıkıntı çeken bir sürü oyuncu oluşmaya başladı. İşte biz de Oyundayım ekibi olarak bu yazıda sizlere, valorant aim geliştirme yöntemleri hakkında bilgi vereceğiz

Valorant aim nasıl geliştirilir?

Valorant aim geliştirme yöntemleri

Aim almak oyunda düşmanları öldürmek için bir hayli önemli. Eğer aiminiz iyi değilse, düşmanları öldürmeniz de bir o kadar zor olacaktır. Bu sebeple eğer aiminiz kötüyse, geliştirmek için yapabileceğiniz bazı yöntemler var. Size bu yazıda anlatacağımız yöntemleri belli bir süre boyunca düzenli olarak tekrarlarsanız, aiminizin geliştiğini ve düşmanları kolayca öldürüp rank atladığınıza şahit olacaksınız. Öyle ise aim geliştirme yöntemlerine geçelim;

Poligonda her gün antrenman yapın

Valorant aim geliştirme yöntemleri

Antrenman yapmanın size çok klişe geldiğini biliyoruz. Lütfen yazıyı kapatmadan okumaya devam edin. Antrenman yapmak gerçekten çok etkili bir yöntem. Tıpkı futbol veya basketbolcular gibi bizlerin de antrenman yaparak aim ve kas hafızası geliştirmemiz gerekiyor. Sonuçta oyun turnuvalarına boşuna E-Spor demiyorlar.

Poligonda yapacağınız günde 1-2 saatlik aim antrenmanlarıyla birlikte oldukça gelişme gösterdiğinizi kendi gözlerinizle göreceksiniz. Siz antrenman yaptıkça kas hafızanız oturmaya başlayacak ve rakibi gördüğünüz anda otomatik olarak aiminiz rakibin üstüne tam anlamıyla oturacak. Poligon antrenmanlarına günde 1-2 saatinizi ayırmakla pek bir şey kaybetmezsiniz, aksine günden güne iyileşen bir aime sahip olursunuz.

Fare hassasiyetinizi kendinize uygun hale getirin

Valorant aim geliştirme yöntemleri

Yahu, bunun aim geliştirme ile ne alakası var!? Şeklinde bir sitem ediyorsanız, siteminizde yanılıyorsunuz. Aim dediğimiz şey zaten elimizin altındaki fareyi kullanma yeteneğinize bağlıdır. Eğer farenizin ve oyundaki hassasiyet ayarınız size uygun değilse, aim almakta bir hayli zorlanırsınız. Profesyonel oyuncuların çoğu düşük hassasiyet ile oynar. Bunun sebebi ise; düşük hassasiyet ile oynamak daha rahat aim almayı sağlar.

Yüksek hassasiyet kullanırsanız, aim almaya çalışınca rakibi tuturamazsınız. Fare çok hızlı hareket ettiği için kontrol etmekte zorlanırsınız. O yüzden hassasiyet ayarlarınızı oldukça düşürmeye çalışın. 400 DPI ve 1 veya 2 oyun içi hassasiyet ayarı oldukça yeterli gelecektir. Bu ayarları uyguladığınız zaman, ilk başta zorlanacaksınız ama zamanla alışacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir