Bilgisayarda Among Us nasıl ücretsiz oynanır?

Bilgisayarda Among Us nasıl ücretsiz oynanır?

 Bilgisayarda Among Us nasıl ücretsiz oynanır?

2020 yılının en popüler oyunları listesinde ilk sıralara oynayan Among Us, neredeyse herkesin oynadığı bir oyun haline geldi. Mobil tarafta ücretsiz olan, bilgisayar tarafında ise Steam’den ücretli olarak satılan Among Us oyununu ücretsiz olarak oynamak isteyenler olduğunu gördük. İşte biz de Oyundayım ekibi olarak bu yazıda sizlere Among Us oyununu bilgisayarda nasıl ücretsiz oynayabileceğiniz hakkında bilgi vereceğiz.

Öncelikle Steam’de 10,50 TL fiyat etiketiyle satılan Among Us oyununu oynamak için bir android emülator programına ihtiyacınız var. Emülator sayesinde bilgisayarınıza ek olarak bir android telefon kurmuş olacaksınız. Emülatör olarak da en popüler olanlarından BlueStacks programını kullanabilirsiniz. Zaten bu yazıda da BlueStacks üzerinden gösterim yapacağız. Öyle ise rehbere geçelim.

Among Us bilgisayarda ücretsiz oynama

Bilgisayarda Among Us nasıl ücretsiz oynanır?

Oyunu bilgisayarınızda oynamak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

  • Öncelikle buraya tıklayarak BlueStacks programını indirip, kurun.
  • Kurulum bitince programı açın ve Google Play Store hesabınıza giriş yapın.
  • Ardından Google Play Store uygulamsına girin ve Among Us oyununu cihaza indirin.
  • Bu adımları tamamladıktan sonra oyunu artık ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Among Us nasıl bir oyun?

Bilgisayarda Among Us nasıl ücretsiz oynanır?

Among Us oyunu, bir uzay gemisinin içinde geçiyor. Bu uzay gemisinin içinde biz oyuncular bulunuyor ve çeşitli görevler yapmamız gerekiyor. Ancak oyuncuların bazıları masumken, bazıları ise katil olarak rastgele seçiliyor. Katillerin görevi, masumları öldürüp oyunu kazanmak olurken masumların görevi ise görevleri tamamlayarak veya katilleri bularak oyunu kazanmak.

Bu oyunda masumlar katillerin kim olduğunu bilmediği için herkesin katil olabilme ihtimali var. Katiller de kendilerini ele vermemek için başkalarını suçlayabilirler. Zaten katillerin yapması gereken de yakalanmamaya çalışmak. O yüzden hiçbir şekilde şüpheli bir hareket yapmaması gerekiyor katillerin.

Eğer katil birini öldürürken başka bir oyuncu görürse, oyuncu onu chat bölümünden şikayet edecektir. Birisi öldüğü zaman veya acil bir toplantı düzenlenince oy verme ekranı karşınıza çıkacak. Buradaki chat bölümüyle kime oy vereceğinizi tartışabilir ve ona göre istediğiniz oyuncuya oy verebilirsiniz. Ayrıca bazı katiller gerçekten iyi rol yapıyor. Herkesin katil olabileceğini unutmamanız gerek.

Umarız yazımız sizler için faydalı olmuştur. Böyle yazıların devamı için takipte kalın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir