Game of Sultans Oyun Rehberi

Game of Sultans Oyun Rehberi

 Game of Sultans Oyun Rehberi

Game of Sultans oyun rehberi: İçerisinde Osmanlı İmparatorluğun olmasından dolayı Türklerin keyifle oynadığı Game of Sultans oyunu bir strateji oyunudur. Oyunu oynayan kullanıcı sayısı artmasıyla birlikte, bizde yeni başlayanlar için Game of Sultans oyun rehberi hazırlamak istedik. Peki, Game of Sultans oyununda hızlıca ilerlemek için neler yapmalıyız? Cevabı yazımızda…

Game of Sultans Konusu

Osmanlı imparatorluğunu merkeze alan bir oyun aslında. Türkler için üretilmiş bir bakıma. Ama kısaca konusuna değinecek olursak oyunda birçok imparatorluk yer alıyor. Siz bu imparatorluktan birisini seçiyorsunuz ve seçtiğiniz imparatorluğu yöneterek geliştirmeye başlıyorsunuz. Güçlendikçe diğer imparatorluklara saldırıyor ve onları yıkarak oyunun galibi oluyorsunuz.

Gam of Sultans oyununda hızlı ilerlemek için bazı önemli taktikler

1-) Aktiflik

Bu söylediğimiz belki biraz abez kaçacak ama emin olun bir oyunda hızlı ilerlemek istiyorsanız oyuna vakit ayırmalısınız. Oyuna az girerseniz bazı etkinlikleri ve size verilen bazı ödülleri kaçırabilirsiniz.

2-) Sultan Seviyesi

Neredeyse her oyunda seviye olduğu gibi bu oyunda da seviye sistemi var. Peki, bu Sultan seviyesi nedir? Sultan seviyesi impratorluğun ne kadar geliştiğini gösteren bir seviye sistemidir. Ne kadar seviye atlarsanız o kadar imparatorluğunuz gelişir ve güçlenir.

Game of Sultans
Game of Sultans

Sultan seviyenizin yüksek olması sizlere şu avantajları sağlar. Oyunda kilitli olan yerleri kolayca açabilirsiniz. Kolayca yeni savaşçı birimleri oluşturup diğer imparatorluklara saldırabilirsiniz. Birçok kaynağa rahatlıkla bulabilirsiniz.

3-) Vezir Sistemi

Oyunumuzda bir de vezir sistemi diye bir şey var. Vezir sistemini geliştirmenizin size çok büyük yararı olacaktır. Peki, Vezir Sistemi nedir? Kısaca anlatalım.

Oyunda bir sürü vezir yer almaktadır. Bu vezirlerin bazı görevleri var. Mesela oyunda bulunan birçok özelliği siz oyuna girmeden otomatik olarak gerçekleştirebilirler ya da imparatorluklarla diplomasi yoluyla anlaşma sağlayabiliyorlar. Bu yüzden oyunda ilerlemek istiyorsanız vezir sitemini mutlaka geliştirmeniz gerekiyor.

Yazımızı bitirmeden önce sizlere bir tüyo daha vermek istiyoruz. Eğer Game of Sultans oyununa yeni başlamışsanız askeri alanda bir vezir ile oyuna başlamanızı tavsiye ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir