Brawl Stars kupa kasma rehberi

Brawl Stars kupa kasma rehberi

 Brawl Stars kupa kasma rehberi

Dünya üzerindeki en büyük mobil oyun üreticilerinden biri olan Supercell, ülkemizdeki çoğu mobil oyuncu tarafından biliniyor. Özellikle de herkesin gönlüne taht kurmuş birçok strateji oyunu bulunuyor. Bu oyunların yanı sıra bir de Brawl Stars adında şu anda çok popüler bir oyunu var. Oyunda çeşitli karakterlere rakip oyunculara saldırıp, birinci bitirmeye çalışıyoruz

Elbette ki birinci bitirince kazandığımız kupa miktarı da doğru orantılı olarak fazla oluyor. Bu yazıyı okuyorsanız zaten oyunun nasıl oynandığını da biliyorsunuz demektir. O yüzden kısa kesip direkt olarak rehbere giriş yapacağız. Bu rehberde yazılanları uygulayarak hızlı şekilde kupa kasabilirsiniz.

Rütbesi az olan karakterlerle oynayın

Brawl Stars oyununda kullandığınız karakterlerin rütbesi yani kupası ne kadar azsa, o kadar fazla kupa kazanırsınız. Özellikle de yeni açtığınız bir karakteri oynarken sonuncu olsanız dahi kupa kazanırsınız. Ancak oyunlar geçtikçe ve karakterin rütbesi arttıkça, daha az kupa kazanmaya başlarsınız.

O yüzden rütbesi düşük bir karakter varsa ve oynamayı sevmiyorsanız bile onunla oynayın. Zira hepimizin oynamaktan keyif almadığı karakterler oluyor. Siz yine de kendinizi belli bir rütbeye kadar zorlayın ve kupaları toplayın. Emin olun günün sonunda çok fazla kupa kasmış olacaksınız.

Saklanıp, göze batmamaya çalışın

Eğer oyunda sürekli birinci olamıyorsanız, ilk 3’e rahatlıkla girmenizi sağlayacak bir yöntem söyleyebiliriz. Kimsenin gözüne batmayacak şekilde oynamanız gerekli. Yani kimseye çaktırmadan çalılıklara saklanmanız lazım. Çalılıklara saklandığınız zaman, baş etmeniz gereken tek bir zorluk çıkıyor ortaya.

Siz saklanırken, sınır duvarı üzerinize doğru geliyor. O yüzden çok fazla duvara yakın saklanmayın. Zaten sınır size gelene kadar birçok oyuncu elenmiş olacak. Bu arada bu taktikle birinci olmak imkansız denecek kadar zor. Çünkü siz saklandıkça, sona kalacağınız rakibiniz güçlenecek. Yine de ilk 3’e girmek, ölüp hiç kupa kazanamamaktan iyidir.

İyi anlaştığınız bir arkadaşınızla oynayın

Tek başınıza oyun kazanamıyorsanız, bir de takımlı oynamayı deneyin. Belki anlaştığınız arkadaşınızla oynayınca harika birer takım ikilisi olacaksınız. Kim bilebilir ki bunu? Birlikte bir kupa hedefi koyun ve o hedefe kadar istikrarlı şekilde oynayın. Eğer birbirinizle iyi anlaşıyor ve bu iyi anlaşmayı oyuna da taşıyorsanız, kupa üstüne kupa kazanacağınızdan son derece emin olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir