League Of Legends’da profesyonel oyuncu nasıl olunur? 2020

League Of Legends’da profesyonel oyuncu nasıl olunur? 2020

 League Of Legends’da profesyonel oyuncu nasıl olunur? 2020

Oyundayım ekibi olarak bu yazıda sizlere League Of Legends’da profesyonel oyuncu nasıl olunur? 2020 konusundan detaylı olarak bahsedeceğiz.

Dünya genelinde her gün milyonlarca oyuncunun oynadığı League Of Legends, günümüzün en popüler MOBA oyunlarından birisi. Oyunda birçok karakter var ve bu karakterlerin birçok yeteneği var. Oyunun haritasında beş adet koridor bulunuyor ve her karakterin belirli koridorlarda oynanılması gerekiyor. O yüzden özellikle karakter seçimini iyi yapmanız gerekiyor.

Uzmanlaşacağınız bir karakter seçin

League Of Legends oyununda profesyonel oyuncu olmak için yukarıda bahsettiğimiz gibi kendinize 5 koridor arasından bir koridor seçin ve koridora uygun karakterler üzerine çalışmalar yapın. Ardından main karakter yani en iyi ve sürekli oynadığınız karakteri belirleyin.

Leage Of Legends bir takım oyunu olduğu için takım oyuncularının her birinin farklı bir görevi ve koridoru var. O yüzden koridor ve karakter seçimi çok önemli bir noktada yer alıyor. Ayrıca profesyonel takımlar da oyuncu aradıkları zaman belirli koridor ve görevlerde uzmanlaşmış oyuncuları arıyorlar.

Disiplinli takım arkadaşları bulun

Bu oyun bir takım oyunu olduğundan dolayı, takımınızda bulunan oyuncular gerçekten çok büyük bir öneme sahip. Tek başınıza girdiğiniz bir oyunda eğer iyi takım arkadaşlarına denk gelirseniz büyük ihtimalle o oyunu kazanırsınız. Ama kötü takım arkadaşlarına denk gelirseniz muhtemelen oyunu kaybedersiniz.

İşte bu yüzden kendinize düzgün ve uyumlu takım arkadaşları edinmeniz oyunları kazanmanız açısından çok faydalı olacaktır. Takım arkadaşı bulmak için forumları, takım bulma sitelerini, steam gruplarını ve ünlü yayıncıların discord kanallarını kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken en büyük şey, takım arkadaşlarınızın da hedefinin sizinle aynı olması gerekiyor. Profesyonel liglerde oynama gibi bir hedefi olmayan insanlar size uyum sağlayamaz.

En yüksek lig derecesine çıkın

Uzmanlaşmak istediğiniz karakteri belirledikten sonra, üst liglere çıkmaya çalışın. Çünkü lig atladıkça daha zorlu rakiplerle karşılaşacaksınız ve kendinizi zor rakiplerle oynadıkça kendinizi geliştireceksiniz. Sonuçta profesyonel oyuncu olmak, oyunun en yüksek derecesine ulaşmayı gerektiriyor. Emin olun ki profesyonel arena, oyunun en yüksek derecesinden daha zor oyuncularla dolu.

Lig dereceniz yükseldikçe, oyun bilginiz ve pratiğiniz daha da yükselmeye başlayacak. Yavaş yavaş Platin ve Elmas seviyesine gelmeye başladığınızda alt rütbelere göre ağırlığınız bir hayli fazla olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir